Nieuws en actualiteiten - Fotoclub Venlo

Nieuws en actualiteiten

Rondom Water

Een nieuw internationaal multidisciplinair kunstenaarsproject vindt in 2018 plaats rond het thema Water: overvloed en schaarste.

Kunstenaars uit Nederland, Duitsland, Zuid- en Noord-Marokko en Zweden nemen in 2018 deel.

Het bijzondere is dat we een project gaan organiseren waarin beeldend kunstenaars, dichters, schrijvers, dansers en muzikanten samenwerken.

Als eindresultaat staat een multidisciplinair eindproduct gepland voor eind maart 2018. Afgesproken is dat het project zal plaats vinden in de Euregio Venlo…..

Vanaf maart vinden er vele activiteiten rond dit thema plaats. Eind 2018 zal er een documentaire "Rondom Water" zijn, met een fototentoonstelling. De foto’s op deze tentoonstelling zullen worden verzorgd door Fotoclub Venlo, samen met Océ en FC Belfeld

Zomerfeest 2018

Op 30 juni a.s. organiseert de aktiviteitencommissie ons jaarlijkse zomerfeest voor leden en evt. partners. Ditmaal op de bijzonder leuke locatie de Jochumhof in Steyl. Het is mogelijk om tussendoor een wandeling te maken in de bijzonder fraaie en fotogenieke botanische tuin en plantenkas. Het loont voor de liefhebbers om een camera mee te nemen! Tot en met 16 september 2018 exposeert Diana Wassing uit Roermond ruim 20 unieke sculpturen uit haar verzameling Kunst met karakter in de botanische tuinen van Steyl. We worden rond 14.30 uur verwacht en rond 17.00 uur wordt een warm en koud buffet opgediend dat wij gezamenlijk zullen nuttigen. Tussen 18.00 uur en 18.30 uur zullen we weer huiswaarts keren.

Kijk eens naar de website van de Jochumhof