Wedstrijdnieuws - Fotoclub Venlo

Wedstrijdnieuws

Bondsfotowedstrijd 2018
De bekendmaking van de uitslag is bekend: FC Venlo is met 198 punten op een gedeelde 66e plaats geëindigd
Serie van 5-met-Samenhang 2018: Donderdagavond 26 april 2018 werd de jurering bekend gemaakt van de wedstrijd ‘series 5 met samenhang’. Dit jaar was de eer aan Rob Agterdenbos om de Limburgse inzendingen te beoordelen en te nomineren voor Foto Nationaal. 27 fotografen hebben het aangedurfd om een serie in te zenden. Dit levert de volgende oogst op: - 10 nominaties voor foto Nationaal 2018, waaronder een 1e, 2e en 3e prijs en 3 eervolle vermeldingen. Helaas was er voor de enige inzender van FC Venlo geen nominatie of eervolle vermelding weggelegd.
Link Fotobond

Foto Individueel 2018
Van 1 september 2018 tot en met 20 oktober 2018 kan er weer worden ingezonden voor 'Foto Individueel', een wedstrijd voor ALLE leden van de Fotobond.
De inzendmogelijkheid wordt 1 september geopend, log in op de homepage van de Fotobond. Kies boven het tabje en kies dan en kies ervoor . Het is noodzakelijk om van tevoren het reglement te lezen! Ingezonden foto's mogen vrije maatverhoudingen hebben. Ieder lid mag 1 of 2 foto’s inzenden. De foto’s kunnen worden ingezonden in 1 of 2 van de volgende genres:
Natuur, Sport, Portret, Model en Open. De ingezonden foto’s zullen worden gejureerd door 3 juryleden te weten: Hans Brongers, Simon Ophof en Ton Dirven. De hoogst eindigende foto’s worden openbaar besproken op: 2 december 2018 in “De Boodschap” in Rijen. Hierbij worden ook de winnaars bekend gemaakt van elke categorie en de overall winnaar, én de winnaars van een certificaat: Goud met ster, Goud, Zilver en Brons. Aanvang bespreking om 10.30 uur en sluiting rond 15.00 uur
link fotobond

Limburg Foto 2018

Vrijdagavond 28-9 werden de prijswinnaars bekend gemaakt (en daarna de tentoonstelling geopend) van de 25e editie van Limburg Foto. De jury had 96 geweldige foto’s geselecteerd uit 401 inzendingen. Helaas geen prijzen of eervolle vermeldingen voor Fotoclub Venlo, maar toch wel 10 acceptaties. Een prima prestatie.

• Expositie Limburg Foto (Venlo) | 28 september t/m 24 oktober.
• Opening & Lezing Limburg Foto - De Domijnen Sittard | vrijdagavond 26 oktober.
• Expositie Limburg Foto (Sittard) | 26 oktober t/m 24 oktober.
Link Fotobond Limburg