Wedstrijdnieuws - Fotoclub Venlo

Wedstrijdnieuws

Aankondiging | Online Fotowedstrijd 2018 Limburg in Beeld

Op 1 juni kunnen weer foto's worden ingeleverd voor de volgende editie van deze online fotowedstrijd met als het thema: Processies

Foto’s voor de editie van Limburg-in-Beeld "Processies" kunnen worden ingezonden vanaf vrijdag 1 juni t/m zaterdag 30 juni via het e-mailadres LimburginBeeld@fotobondlimburg.nl

Inzenden en voorwaarden

De inzending mag bestaan uit maximaal twee digitale beelden; JPEG maximale kwaliteit, langste zijde van 1024 pixels, niet groter dan 2 Mb en kleurruimte sRGB. De bestandsnaam van de ingezonden werken dient als volgt te worden opgebouwd: lidmaatschapsnummer gevolgd door een 1 of een 2 (bijvoorbeeld 1700567-1 of 1700567-2). Er wordt recent werk verwacht en de ingezonden beelden mogen niet ouder zijn dan één jaar. De inzendingen die zichtbaar niet in Nederlands-Limburg zijn gemaakt, worden uitgesloten van deelname. Het e-mailbericht dient de volgende informatie te bevatten: het thema van de wedstrijd, het lidmaatschapsnummer, naam en telefoonnummer van de inzender. Foto's dienen als bijlage te worden bijgesloten.

Bondsfotowedstrijd 2018

De bekendmaking van de uitslag is bekend: FC Venlo is met 198 punten op een gedeelde 66e plaats geëindigd

Serie van 5-met-Samenhang 2018

Donderdagavond 26 april 2018 werd de jurering bekend gemaakt van de wedstrijd ‘series 5 met samenhang’. Dit jaar was de eer aan Rob Agterdenbos om de Limburgse inzendingen te beoordelen en te nomineren voor Foto Nationaal. 27 fotografen hebben het aangedurfd om een serie in te zenden. Dit levert de volgende oogst op: - 10 nominaties voor foto Nationaal 2018, waaronder een 1e, 2e en 3e prijs en 3 eervolle vermeldingen. Helaas was er voor de enige inzender van FC Venlo geen nominatie of eervolle vermelding weggelegd.

Link Fotobond

Limburg Foto 2018

Planning Opening - Uitslag Wedstrijd - Expositie

• Inleveren foto's bij Huis van de Kunsten te Roemond | maandag 10 t/m vrijdag 14 september.

• Opening & Uitslag wedstrijd Limburg Foto - Kunstencentrum Venlo | vrijdagavond 28 september.

• Expositie Limburg Foto (Venlo) | 28 september t/m 24 oktober.

• Opening & Lezing Limburg Foto - De Domijnen Sittard | vrijdagavond 26 oktober.

• Expositie Limburg Foto (Sittard) | 26 oktober t/m 24 oktober.

Link Fotobond Limburg