Wedstrijdnieuws - Fotoclub Venlo

Wedstrijdnieuws

Bondsfotowedstrijd 2018

De bekendmaking van de uitslag is bekend: FC Venlo is met 198 punten op een gedeelde 66e plaats geëindigd

Serie van 5-met-Samenhang 2018

Donderdagavond 26 april 2018 werd de jurering bekend gemaakt van de wedstrijd ‘series 5 met samenhang’. Dit jaar was de eer aan Rob Agterdenbos om de Limburgse inzendingen te beoordelen en te nomineren voor Foto Nationaal. 27 fotografen hebben het aangedurfd om een serie in te zenden. Dit levert de volgende oogst op: - 10 nominaties voor foto Nationaal 2018, waaronder een 1e, 2e en 3e prijs en 3 eervolle vermeldingen. Helaas was er voor de enige inzender van FC Venlo geen nominatie of eervolle vermelding weggelegd.

Link Fotobond

Limburg Foto 2018

Planning Opening - Uitslag Wedstrijd - Expositie

• Inleveren foto's bij Huis van de Kunsten te Roemond | maandag 10 t/m vrijdag 14 september.

• Opening & Uitslag wedstrijd Limburg Foto - Kunstencentrum Venlo | vrijdagavond 28 september.

• Expositie Limburg Foto (Venlo) | 28 september t/m 24 oktober.

• Opening & Lezing Limburg Foto - De Domijnen Sittard | vrijdagavond 26 oktober.

• Expositie Limburg Foto (Sittard) | 26 oktober t/m 24 oktober.

Link Fotobond Limburg