Nieuws en actualiteiten - Fotoclub Venlo

Nieuws en actualiteiten

Rondom Water

Een nieuw internationaal multidisciplinair kunstenaarsproject vindt in 2018 plaats rond het thema Water: overvloed en schaarste.

Kunstenaars uit Nederland, Duitsland, Zuid- en Noord-Marokko en Zweden nemen in 2018 deel.

Het bijzondere is dat we een project gaan organiseren waarin beeldend kunstenaars, dichters, schrijvers, dansers en muzikanten samenwerken.

Als eindresultaat staat een multidisciplinair eindproduct gepland voor eind maart 2018. Afgesproken is dat het project zal plaats vinden in de Euregio Venlo…..

Vanaf maart vinden er vele activiteiten rond dit thema plaats. Eind 2018 zal er een documentaire "Rondom Water" zijn, met een fototentoonstelling in ziekenhuis VieCuri. De foto’s op deze tentoonstelling zullen worden verzorgd door Fotoclub Venlo, samen met Tegelen, Océ en FC Belfeld

Huib Noten

Mededeling van de activiteitencommissie