Wedstrijdnieuws - Fotoclub Venlo

Wedstrijdnieuws

Bondsfotowedstrijd 2019

Ook in 2019 zal fotoclub Venlo weer deelnemen aan de Bondsfotowedstrijd. Leden die graag willen deelnemen (en wie wil dat nou niet) kunnen hun werk op 9 januari 2019 (GEPRINT in passe-partout) inleveren. Dan kan er ook ruim op tijd gejureerd worden.

Van de geselecteerde werken moet ook een digitaal bestand worden ingeleverd.

Informatie volgt via de gebruikelijke kanalen, uiteraard kun je de reglementen e.d. ook zelf alvast raadplegen op de site van de fotobond.

link fotobond

Foto Individueel 2018
Van 1 september 2018 tot en met 20 oktober 2018 kan er weer worden ingezonden voor 'Foto Individueel', een wedstrijd voor ALLE leden van de Fotobond.
De inzendmogelijkheid wordt 1 september geopend, log in op de homepage van de Fotobond. Kies boven het tabje en kies dan en kies ervoor . Het is noodzakelijk om van tevoren het reglement te lezen! Ingezonden foto's mogen vrije maatverhoudingen hebben. Ieder lid mag 1 of 2 foto’s inzenden. De foto’s kunnen worden ingezonden in 1 of 2 van de volgende genres:
Natuur, Sport, Portret, Model en Open. De ingezonden foto’s zullen worden gejureerd door 3 juryleden te weten: Hans Brongers, Simon Ophof en Ton Dirven. De hoogst eindigende foto’s worden openbaar besproken op: 2 december 2018 in “De Boodschap” in Rijen. Hierbij worden ook de winnaars bekend gemaakt van elke categorie en de overall winnaar, én de winnaars van een certificaat: Goud met ster, Goud, Zilver en Brons. Aanvang bespreking om 10.30 uur en sluiting rond 15.00 uur
link fotobond

Limburg Foto 2018

Vrijdagavond 28-9 werden de prijswinnaars bekend gemaakt (en daarna de tentoonstelling geopend) van de 25e editie van Limburg Foto. De jury had 96 geweldige foto’s geselecteerd uit 401 inzendingen. Helaas geen prijzen of eervolle vermeldingen voor Fotoclub Venlo, maar toch wel 10 acceptaties. Een prima prestatie.

• Expositie Limburg Foto (Venlo) | 28 september t/m 24 oktober.
• Opening & Lezing Limburg Foto - De Domijnen Sittard | vrijdagavond 26 oktober.
• Expositie Limburg Foto (Sittard) | 26 oktober t/m 11 november
Link Fotobond Limburg