Wedstrijdnieuws - Fotoclub Venlo

Wedstrijdnieuws

Foto Individueel 2019

Deze wedstrijd is voor alle leden van de Fotobond en inzenden voor Foto Individueel 2019 kan van 1 april t/m 15 mei. Openbare bespreking op 7 juli in Rijen. Het programma van die dag komt nog op de website. Ingezonden kan worden voor de genres: portret/model, natuur, politiek, open en ‘vrije tijds besteding’ In 2019 zal er een expositie zijn van twee jaar Foto Individueel met een selectie van de inzendingen.

Heeft u een vraag? Neem dan contact op met de coördinator van Foto Individueel via mail:

fotoindividueel@fotobond.nl

Voor de wedstrijdvoorwaarden:  SR Foto-Individueel-V8.4.

Fotobond Afdeling Limburg, Serie van 5 met samenhang

Het bestuur van de Afdeling Limburg organiseert jaarlijks een wedstrijd seriematig fotograferen voor alle aangesloten clubleden en persoonlijke leden. De inzendingen voor deze wedstrijd zullen door een jury beoordeeld worden op inhoud en techniek en de inzenders van de beste series worden door het bestuur van de Afdeling genomineerd voor deelname aan Foto Nationaal 2019, een fotosalon met het beste seriematige fotowerk van de Nederlandse vrijetijdsfotografen. Dat er bij de leden van de Fotobond, Afdeling Limburg in toenemende mate aandacht/interesse is voor seriematig werk, blijkt uit het aantal inzendingen voor de afdelingswedstrijd "Serie van 5 met Samenhang" bij de voorgaande edities.

De bekendmaking van de genomineerde series en de openbare bespreking van alle inzendingen zal eind april plaatsvinden. De inzenders van de genomineerde series, aangevuld met de inzenders van een nog vast te stellen aantal ‘eervolle vermeldingen’, zullen door het afdelingsbestuur worden voorgedragen voor deelname aan Foto Nationaal 2019.

De series (foto's zonder passe-partout) dienen te worden ingezonden naar of afgegeven bij het Huis voor de Kunsten in de periode: maandag 18 maart t/m vrijdag 29 maart 2019

Bondsfotowedstrijd 2019

De uitslag van de Bondsfotowedstrijd is bekend. Er zat deze keer niet meer in dan een gedeelde 119e plaats met 195 punten. Jack Dieleman scoorde het hoogst: 22 punten met zijn 4-luik Aspergeveld. Net buiten een medaille. Er deden deze editie 164 clubs mee

link fotobond