Lidmaatschap - Fotoclub Venlo

Lidmaatschap

Heb je interesse om de sfeer eens te komen proeven? Kom gerust een aantal avonden vrijblijvend kijken zodat je een goede indruk kunt krijgen wat Fotoclub Venlo voor je kan betekenen. Ook al heb je bijna geen ervaring of fotografeer je nog maar pas ben je welkom bij Fotoclub Venlo.

Voor aspirant-leden hanteren we een kennismakingsperiode van 2 maanden. Gedurende die tijd willen we graag 4 foto's van je eigen werk bekijken. Daarna volgt dan, als je dat wilt, het definitieve lidmaatschap. Er zijn 5 clubmentoren die je graag begeleiden tijdens de eerste periode bij de club. Zij maken je wegwijs in het reilen en zeilen en kunnen je helpen je fototechniek /kennis te verbeteren.

Onze contributie bedraagt € 70,- per jaar (2018), inclusief de contributie van de nationale Fotobond; Nederlands Centrum Vrijetijdsfotografie.

Mocht je graag kennis komen maken en een paar avonden komen kijken, geef dat dan middels het contactformulier aan ons door.