Werkgroep straatfotografie - Fotoclub Venlo

Werkgroep straatfotografie

Straatfotografie

Het is de fascinatie voor mensen en de manier waarop ze leven die elke straatfotograaf drijft. Rauw, ongekleurd en eerlijk. Met een oog voor compositie en invoelingsvermogen een universum vastleggen waar tijdgenoten overheen kijken. Omdat mensen blijven veranderen blijft straatfotografie altijd de aandacht trekken.

Werkgroep straatfotografie

Binnen Fotoclub Venlo is de “werkgroep straatfotografie” actief. Door regelmatig bijeen te komen en onze foto’s te bespreken hopen we steeds betere straatfotografiefoto’s te maken. Ben je geïnteresseerd en wil je je ook graag verder bekwamen in straatfotografie? Neem dan contact op middels het contactformulier van deze site.

Foto’s voor plaatsing op deze pagina sturen naar Jeu Velmans (velderij@hotmail.com)

Galleries van de werkgroep straatfotografie